Lottas

Krog & Pub

Välkommen till en avslappnad engelsk pubmiljö med ett av norra Sveriges bästa kök.

Öl & Whisky

Sortimentet är stort hos Lottas Krog

Det finns många ölkranar på Lottas Krog

25 stycken närmare bestämt. Det behövs då det bästa ölet enligt oss serveras på fat. Fatölet är färskare, smakligare och mer naturligt.

Bland kranarna trängs storsäljare med mindre exklusiva guldkorn. Vi erhåller ett stort och gediget utbud där ”nästan” alla olika sorter och stilar får plats. Oavsett vilken stil du föredrar om det är syrligt, beskt, fruktigt, blommigt, mörka mustiga stouts eller törstsläckande ljusa lager, så finns det något för alla. Det kan vi garantera!

Självklart finnas alltid våra egenproducerade öl tillgängliga där vi alltid erbjuder minst fyra stycken olika ölsorter som varje månad byts ut mot någonting nytt tillverkat från vårt eget bryggeri.

Lottas Krog äger sin egen fatanläggning (vilket inte är så vanligt) med tillhörande kylare samt 1,2 km ölslangar och kranar för att fritt kunna välja de öl som för stunden är bäst. 

Ölkvalitet handlar mycket om kunskap och hygien. Fatanläggningen spolas och rengörs regelbundet, tappkranar spritas, kylan i slingorna går aldrig över 2,1 C° och alla glas diskas i separat maskin där disk och sköljmedel är speciellt anpassat för ändamålet.

Allt detta och mycket mer för att ge gästen godast möjliga öl.

Vi har faktiskt inte räknat igenom sortimentet av single maltwhisky. Ni får tro oss på vårt ord när vi säger att det finns mycket att välja på!

Läs även om vårt microbryggeri.

Oändliga möjligheter att komponera drinkar

Vi har ett väldigt stor utbud på sprit vilket ger oss alla möjligheter att komponera drinkar & cocktails efter kundens önskemål.

  • Över 170 olika whiskey.
  • Över 40 olika lagrad rom.
  • Över 10 olika ginsorter.
  • Stort utbud på likörer, bitters, cognac, brandy, tequila, samt vodka.

Vi använder alltid färska råvaror av högsta kvalitet.